dissabte, 17 d’octubre del 2015

Em dic Miquel Pucurull. Tinc 76 anys i correré la marató de Barcelona del 13 de març de 2016 als 77, desprès de recaptar fons per a la investigació sobre la diabetis infantil que fa l’Hospital de Sant Joan de Déu. Una acció idèntica a la que he realitzat els dos darrers anys, amb el goig d'haver pogut aconseguir 22.154 euros.

 Tot i que en els darrers anys s’ha avançat en el coneixement i tractament de la diabetis mellitus tipus 1 dels nens, encara queda un camí molt llarg “per arribar a la meta”. És colpidor veure que els infants que la pateixen estan condemnats, fins que no s’"hi arribi", a l’esclavitud de l’agulla que els manté en vida, i a haver de controlar acuradament el que mengen i l’exercici que fan.

He corregut 45 maratons, i aquesta 46, per l’acció que du aparellada, em fa molta il·lusió acabar-la, com m'ho ha fet la d'aquests últims dos anys. Tinc una neta de 14 anys que se li va desenvolupar la malaltia crònica als 6, i veig la dependència que li significa. A l'igual que tots els nens i nenes que la pateixen.  

El que faig és diferent al que sovint és fa en les curses populars solidàries, en les quals, una part de la inscripció va a parar a una causa determinada. Està molt bé, i n'hi ha un munt que són d'aquesta mena. Però només hi cooperem els que les correm, i en qualsevol cas,  pagant el dorsal i llestos, sense involucrar-nos-hi ni poc ni molt. Aquesta acció, en canvi -molt freqüent a l’estranger, el Run for Charity- és tractar de recaptar fons de manera directa entre el meu entorn (familiars, amics, coneguts, desconeguts...) i donant-ho a conèixer a través de les xarxes socials, i, com és el cas, mitjançant aquest blog obert, per tal d'aconseguir el major nombre possible de donacions. 

El recapte es fa a través de Mi grano de Arena  de la Fundació Real Dreams,  on es poden enviar les aportacions i ells les fan arribar a l’Hospìtal.
http://www.elmeugradesorra.org/ca/repte/7666/corre-la-marato-de-bcn2016-amb-mi-pels-nens-diabetics/

La investigació de la diabetis mellitus tipus 1 dels nens requereix molts diners. Per això, en un moment en què les retallades estan afectant molt el desenvolupament de la recerca clínica,  voldria demanar-te la teva cooperació. Serà extraordinàriament celebrada, i utilitzada com cal per l’Hospital de Sant Joan de DéuSi col·labores, sigui quina sigui la teva aportació, correràs la marató de Barcelona'2016 amb mi, pels nens diabètics.

Moltes gràcies.

Miquel Pucurull

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada