dimarts, 16 de setembre de 2014

PRESENTACIÓ I OBJECTIU DE L'ACCIÓ (16/09/2014)

Em dic Miquel Pucurull. Tinc 75 anys i correré la marató de Barcelona del 15 de març de 2015, desprès de recaptar fons per a la investigació sobre la diabetis infantil que fa l’Hospital de Sant Joan de Déu. Una acció idèntica a la que he realitzat enguany, amb el goig d'haver pogut aconseguir 13.054 euros. 

Tot i que en els darrers anys s’ha avançat en el coneixement de la diabetis mellitus tipus 1 dels nens, encara queda un camí molt llarg “per arribar a la meta”. És colpidor veure que els infants que la pateixen estan condemnats, fins que no s’"hi arribi", a l’esclavitud de l’agulla que els manté en vida, i a haver de controlar acuradament el que mengen i l’exercici que fan.

He corregut 44 maratons, i aquesta 45, per l’acció que du aparellada, em fa molta il·lusió acabar-la, com m'ho ha fet la d'aquest any. Tinc una neta de 13 anys que pateix la malaltia crònica des dels 6, i veig la dependència que suposa que encara es desconegui com poder millorar el seu tractament. 

El que vull fer és diferent al que sovint és fa en les curses populars solidàries, en les quals, una part de la inscripció va a parar a una causa determinada. Està molt bé, i n'hi ha un munt que són d'aquesta mena. Però només hi cooperem els que les correm, i en qualsevol cas,  pagant el dorsal i llestos, sense involucrar-nos-hi ni poc ni molt. L'acció que  faig, en canvi -molt freqüent a l’estranger on l'hi diuen Run for Charity; no gaire aquí- és tractar de recaptar fons de manera directa entre el meu entorn (familiars, amics, coneguts, desconeguts...) i donant-ho a conèixer a través de les xarxes socials, i, com és el cas, mitjançant aquest blog obert, per tal d'aconseguir el major nombre possible de donacions. 

El recapte es fa a través de “El meu gra de sorra” de la Fundació Real Dreams  on es poden enviar les aportacions i ells les fan arribar a l’Hospìtal. http://www.elmeugradesorra.org/ca/repte/4507/corre-la-marato-de-bcn2015-amb-mi-pels-nens-diabetics/

La investigació de la diabetis mellitus tipus 1 dels nens requereix molts diners. Per això, en un moment en què les retallades estan afectant molt el desenvolupament de la recerca clínica,  voldria demanar-te la teva cooperació. Serà extraordinàriament celebrada, i utilitzada com cal per l’Hospital de Sant Joan de DéuSi col·labores, sigui quina sigui la teva aportació, correràs la marató de Barcelona'2015 amb mi, pels nens diabètics.

Moltes gràcies.

16/07/2014 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada